Al onze bestellingen worden met de hand bedrukt. Dit kost tijd, hierdoor is onze verzendtijd 3-5 werkdagen. Tenzij anders aangegeven bij het product zelf 

Onze werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je hier een bevestigings mailtje van en een Track & Trace code. De bestellingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. 

VERZENDEN
De bestellingen worden vanuit Nederland verstuurd. Het product word verzonden in een brievenbusdoosje of een pakket. Het standaard tarief voor brievenbuspost van DHL met Track & Trace code is €3.95 Bij het bestellen van meerdere artikelen of artikelen die niet in een brievenbusdoos verzonden kunnen worden geldt een tarief van €5,95 bij DHL met Track & Trace code.

Afhalen

Afhalen op afspraak is mogelijk. U kunt uw bestelling plaatsen via de website, zodra deze klaar ligt om afgehaald te worden krijgt u hier bericht van. U kunt dan een afspraak maken om het af te halen. Onze afhaaltijden zijn:

Maandag van    15:30 - 21:00
dinsdag van      10:30 - 21:00
Vrijdag van       10:30 - 15:00
Zaterdag van    14:30 - 18:00


Wij verwerken uw bestelling zo snel mogelijk, we willen u dan ook vragen om pas een afhaalafspraak in te plannen, zodra u de e-mail heeft gekregen waarin wordt aangegeven dat uw bestelling klaar ligt. 
 

Verzendkosten naar België zijn € 9.00 brievenbuspakketje en pakket €12.00  Er wordt altijd pakketpost gebruikt naar België, dit gaat via DHL. Bij een bestelling boven de €100,- betaalt u geen verzendkosten.

Creation & More is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport. Heeft u na een week nog altijd de levering niet ontvangen, neem dan alstublieft contact met ons op.

© 2021 - 2024 Creation & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel